Review voor het vakantiehuis Casa del Perro

  * Ontvangst/systeem sleutel: 10/10 het systeem met de code werkt prima!
    * Netheid: 5/10, waarschijnlijk kunt u hier zelf niets aan doen, maar we moeten eerlijk zeggen dat het niet echt proper was toen we aankwamen. Één van de zetels hing vol haar, er lag nog haar in de lavabo van de grote badkamer, het bestek was niet echt proper in de lade. We hebben eerst zelf het een en ander gepoetst en de afwas opnieuw gedaan voor hetgeen we zelf nodig hadden en ik moet daarbij wel zeggen dat ik niet alles opnieuw heb afgewassen. Vb de lookpers heb ik laten liggen in de lade, die was echt niet om te grijpen. Maar nogmaals: dat zijn puntjes voor degene die het huis poetst en daar treft u weinig schuld aan.
    * Verzorgdheid: 7/10, een prachtig huis! We vinden het alleen jammer dat het niet zo goed verzorgd of onderhouden wordt. Kleine zaken die met een minimum aan werk weer op orde zouden kunnen zijn, zoals die afwerkingslat in de keuken, de chauffage in de living, de dvd-speler in de living die niet werkt (enkel klank, geen beeld), lampen die kapot zijn in living, keuken, badkamer, het ontbreken van een lavabostop in de grote badkamer, de deurklinken zouden eens geolied moeten worden want iedereen wordt s’nachts wakker als er iemand naar het toilet moet. Voor ons nu niet van toepassing, maar de bbq buiten lag nog vol oude kolen, de rooster was helemaal niet proper...nogmaals: een zeer mooie vakantiewoning, alleen jammer dat er niet echt goed voor gezorgd wordt.
    * Comfort: 10/10, alles aanwezig, meer dan genoeg ruimte, zeer goeie bedden, kussens, zetels, enz...
    * Faciliteiten: 9/10 meer dan wat we verwacht hadden, zoveel spelletjes, fietsen, pingpongtafel, ... een droom om naartoe te komen!!
    * Kindvriendelijk: wij hebben geen kleine kinderen meer, maar alles aanwezig. Toppie!
    * Privacy: 9/10 super!
    * Ligging: 8/10, beetje afgelegen, maar toch in de buurt van super locaties zoals Han, PlopsaCoo, enz...
    * Prijs/kwaliteitsverhouding: 9/10, prijs was voor ons zeer goed. Moesten we weten dat het onderhoud wat betert, zouden we zeker en vast nog terug willen komen!! Iedereen  heeft zich zeer goed geamuseerd!

Mocht de woning een ster hebben (van 1 tot 5). Hoeveel sterren zou deze woning mogen hebben? We zouden uw woning 3,5 sterren geven, maar dit zou zeker 5* kunnen zijn moest alles onderhouden zijn!

Scores van 0-10 voor de service van Le Pachis:
   * Website: 10/10 nergens problemen
   * Boekingsproces: 10/10 
   * Betalingsproces: 10/10, telkens een mailtje ter bevestiging met de nodige informatie. Picobello!

Andere punten die kunnen toegevoegd of verbeterd worden.
Ik hoop dat wat heeft aan onze feedback. We willen u zeker niet kwetsen of shockeren met onze puntjes van kritiek. Het zijn tips van puntjes die kunnen bijgewerkt worden om van vakantiewoning een topper te maken!"

De familie Fabry, Belgie. Oktober 2018.
Gezelschap: 9 volwassen en 1 hondje.